Traditionen tro er det muligt at blive fodbolddommer i løbet af sommerferien. Der afholdes nemlig som tidligere dommercamp i Storevorde. Kunne du tænke dig dette, så læs mere herunder. Vil du vide mere om det at være fodbolddommer og hvilke muligheder, som det giver, så kontakt en fra bestyrelsen i Randers Fodbolddommerklub.

Hvis du er mellem 15 og 20 år og går med en dommerdrøm i maven, inviterer DBU Dommerakademi på Dommercamp i sommerferien.
Vil du blive klogere på spillet? Vil du lære at styre to fodboldhold, der vil gøre alt for at vinde? Vil du være en del af fodboldfamilien? Uanset din motivation kan du nu tage den hurtige vej ind i dommerfaget på Dommercamp i sommerferien.

Campen finder sted i uge 31 i Storvorde sydøst for Aalborg, og den kommer til at bestå af fem intense dage, hvor du samme med andre fodboldinteresserede unge kan tage dit dommerkort. En rigtig god måde at gøre det på, fortæller tidligere deltager Jacob Sørensen.

– Der var et rigtigt godt fællesskab på campen, og man får lærer virkelig noget på kort tid. Jeg fik et helt nyt syn på fodbolden efter campen, fordi man finder ud af, hvor meget kontrol man har som dommer, og hvor fedt det er, at skulle stå for at kampen flyder bedst muligt, siger han.

Nye bekendtskaber
Han blev inspireret af en kammerat, som også var dommer, og derfor valgte han at prøve kræfter med fløjten.

– Jeg kendte ikke nogen på campen, men jeg fik hurtigt en masse bekendtskaber, som jeg stadig har. Jeg snakker med en håndfuld af dem endnu et par gange om ugen, fortæller han.

Det er blandt andre Thomas Jensen fra DBU Jyllands Region 1, der arrangerer campen, og han glæder sig til at byde en masse unge mennesker velkommen.

– Vi oplever en rigtig fin interesse for dommercampen blandt de unge, og det er rigtig glædeligt. Hvert år har vi en supergod uge, hvor vi sammen med de unge mennesker kan nørde fodbold i alle niveauer, og det er virkelig givende at være sammen med en gruppe mennesker, som har den samme passion for fodbolden som en selv.

Du kan læse mere om dommercamp i invitationen, som du finder her.

Der vil i samme uge blive holdt både fodboldskole og teenagecamp, hvor Morten Bruun kommer og holder oplæg.

Der bliver holdt et tilsvarende arrangement i samme tidsrum i Taastrup. Det kan du læse mere om her.

Tilmeld dig online
Dommercamp i Storvorde 31.juli – 4. august 

Der er undervisning mandag til torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 10-14. Prisen for deltagelse er kr. 2.400,- inkl. fuld forplejning, overnatning og eksamen. Sidste frist for tilmelding er 11/7 – bemærk dog, at dommercampens pladser kan være fyldt ud før.