Ligesom fodboldklubberne kan rykke op og starte næste sæson i en bedre række, så kan dommerne det samme. Og det betyder, at en række dommere fra Randers Fodbolddommerklub fra starten af efteråret skal prøve kræfter med nye spillere i bedre rækker.

Steffen Bramsen, der i foråret har været indplaceret som talentlinjedommer i 2. division er fra starten af efteråret indplaceret som linjedommer i 1. division. Ligeledes er Steffen udtaget som linjedommer til Talentdommerkurser, der afvikles i forbindelse med Iber Cup i Esbjerg i slutningen af sommerferien.

Anders Nielsen, Oguz Üret og Steffen Gade er alle rykket op i serie 3, mens Emil Stanic, Mads Kjær, Rasmus Frederiksen, Søren Krogh Larsen og Tobias Iversen fremover skal prøver kræfter med seniorspillerne i serie 4.

Mikkel Heibøll og Niklas Kastberg er begge avanceret på ungdomsfronten.

Alle oprykninger skyldes gode og solide indsatser i forårssæsonen og skal ses som resultatet af seriøst arbejde fortæller Leif Plauborg, formand i Randers Fodbolddommerklub. Samtidig skal der lyde et stort tillykke med oprykningerne og held og lykke med de nye udfordringer.