Kalder alle dommere!

Så begynder vi at nærme os “normale tilstande” – og så alligevel ikke. Som det tidligere er varslet via dommernyt, så vil den obligatoriske teorigennemgang, løbetesten og teoritesten, foregå omkring sommerferien. Det er i sig selv nyt. Men løbetesten bliver også i udgangspunktet ændret til den såkaldte FIFA-test (inkl. mulighed for cooper-test). Er du dommer i serie 2 og opefter eller linjedommer, så skal du til løbetest samt teoritest. Se meget mere om test, testkrav og tilmelding i seneste dommernyt her:

https://info-dbujylland.dk/4001-1AHH9-B75543489FE82E8C1UX3OT3BED877E47EDC178/cr.aspx

Mulighed for at prøve FIFA-testen for dommere i Randers fodbolddommerklub:

Mandag d. 14. juni fra kl. 19-20 er der mulighed for at prøve FIFA-testen. Det foregår på:

 

Langvang Idrætscenter
Mariagervej 180
8930 Randers NØ

 

Selve testen foregår også på Langvang mandag d. 21. juni (inkl. teoritest i tilstødende lokaler). Se mere i fokus under “Mit DBU”. Vi arbejder også på testmulighed i august måned.

Obligatorisk Teorigennemgang

Alle dommere skal til minimum én teorigennemgang. Som det står i Dommernyt er der mulighed for at deltage i online udgaver af denne. Men vi vil dog gerne slå et slag for at deltage i teorigennemgangene, der er planlagt ved Ulvehøj i det store lokale ved cafeteriet:

 

Vorup FB
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Der er følgende datoer:
søndag d. 20/6 – kl. Opdateret. Det bliver i tidsrummet 17-20. Et lidt ærgerligt tidspunkt henover aftenen – men det går nok (Der er INGEN forplejning).
Torsdag d. 12/8 – kl. 19-22
Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Leif Andreasen eller en anden fra bestyrelsen. Se kontaktinfo her på hjemmesiden.