Hele 43 medlemmer deltog ved martsmødet tirsdag d. 07-03-2017 i Randers firmasport.

Vi havde besøg af Diadora Danmark, som kunne fremvise deres produktudvalg af dommertøj og dommer-artikler. Næste år håber vi på, at Diadora har lidt flere dommertrøjer og shorts med.
Til jer som ikke fik købt alle de ønskede artikler, kan vi henvise til Diadora’s hjemmeside: Shopeasy.dk

Kl. 19.30 startede mødet med lidt kort information.

Nyt fra bestyrelsen:
Den nye bestyrelse har afholdt konstruerende bestyrelsesmøde. Dette betyder at bestyrelsesposterne ser ud som følger: Leif Plauborg er fortsat formand, Jørgen M Rasmussen er kasserer og Rasmus Stisen er næstformand. Ken Tornberg og Ulrich Kjær Egebjerg står for udviklinger/vejledninger.

Sommerarrangement
Sidste år forsøgte Kenneth Velling og Anders Nielsen at stable et sommerarrangement på benene. Tilmelding var desværre ikke tilstrækkelig til at arrangementet blev til noget. Kenneth og Anders har igen i år mod på at arrangere en sommerfest. Vi håber at der findes en passende dato og at i medlemmer har lyst til at deltage.

Per Bårstrøm:
Mandag d. 06-03-2017 blev Randers Fodboldklub bekendt med, at en af vores kære medlemmer, Per Bårstrøm er afgået ved døden.
Vi modtog en mail fra Per for ca. 1 måned siden, hvor han skrev at han måtte sætte dommergerningen på standby, da han havde fået konstateret kræft.
Per har været medlem af dommerklubben siden 1999 og dømt rigtig mange kampe til gavn for både klubber i Randers men også på den årlige Italienstur.
Per blev kun 54 år gammel. Per bisættes i Havndal kirke, torsdag d. 09-03-2017 kl. 13.00.
Dommerklubben har selvfølgelig bestilt blomster til Per’s bisættelse.

Test:
Der afholdes fysisk og teoretisk test i Dronningborghallen d. 19 marts fra kl. 10.00. Ligeledes starter Cooper-test kl. 10.00 på langvangsskolen.
Tilmelding foregår ved Rasmus Stisen. Tidsplan for afholdelse af test bliver lagt på hjemmesiden og facebook i starten af næste uge.

Oplæg af Torben Jensen:
Vi havde den store fornøjelse af, at have besøg af tidligere superligadommer og FIFA-dommer Torben Jensen fra Svenstrup ved Aalborg. Torben nævnte inden han gik i gang med oplægget, at formålet ikke var at underholde. Trods denne kommentar var oplægget dog både underholdende og spændende.
Torben fortalte en del gode historier fra sin tid som dommer på højeste niveau i Danmark samt internationalt. Sidst fortalte Torben om sit frivillige arbejde for DBU og Aalborg Dommerklub og hvordan han har fokus på talenter og talentarbejde.

Efter skønt oplæg af Torben var det tid til at spise pizzaer og drikke en øl/vand, inden mødet sluttede kl. 22.00.

Fra Bestyrelsen ønskes alle en god sæson!