“Fodboldsæsonen 2017 er slut og de nye indrangeringer af fodbolddommerne i Randers Fodbolddommerklub er nu på plads. Der har været en række gode præstationer fra de lokale fodboldhold, men samtidig har flere af de lokale fodbolddommere haft styr på fløjten, løbepensum og ledelse af kampene.

Til sæsonen 2018 er følgende fodbolddommere avanceret i rækkerne – i parentes ny indplacering. Finn Lovring (serie 1) – Dan Zier (serie 2) – Jakob Pilgaard (serie 2) – Kidi Dan Olsen (serie 2) – Ricco Rosgaard (serie 2) – Søren Krogh Larsen (serie 3), Tobias Iversen (serie 3), Michael Axelsen (serie 4).

Fra Randers Fodbolddommerklub skal lyde et stort tillykke til dommerne med ønsket om en god optakt til sæsonen 2018, som bl.a. byder på løbetest medio marts. I januar-marts måned vil der være 5 samlinger for dommerne med mulighed for fysisk træning og konditionstræning udover dommernes øvrige forberedelser som f.eks. teorigennemgang af fodbolddommerloven”, fortæller Ulrich Egbjerg, udvikleransvarlig i Randers Fodbolddommerklub.