Dommernes indsats i foråret er nu blevet evalueret og det er glædeligt, at en lang række dommere fra Randers Fodbolddommerklub er rykket op. 

Bl.a. er der kommet tre nye serie 2 dommere. Finn Lovring, der bedst kan betegnes som en gammel ræv, er sammen med de to unge talenter Daniel Nylander Schmidt og Henrik Andersen nye i serie 2. 

Jeppe Birkedal Pedersen er rykket i serie 3, mens Steffen Gade, Oguz Üret og Simon Andersen er rykket i serie 4. 

Alle oprykninger skyldes rigtig gode præstationer i foråret fortæller formand i Randers Fodbolddommerklub Leif Plauborg.  

For Daniel Schmidt og Henrik Andersen er der desuden den vinkel på, at de sammen med Mathias Møller Hansen, der også dømmer i serie 2, deltager i talentarbejdet som dommere. Det bliver rigtig spændende at følge alle tre her i den kommende sæson – vi ved, at de vil være garanter for rigtig flotte præstationer, hvis de holder det niveau, de har vist i foråret. 

”At man har valgt at rykke Finn Lovring i serie 2 må betegnes som en cadeau – Finn har ikke dømt i så mange år, og startede faktisk først efter en lang fodboldkarriere. Men han er netop beviset på, at man faktisk kan komme pænt op i rækkerne på trods af alder, hvis bare evnerne er der”, udtaler Leif Plauborg. 

Leif Plauborg fortæller: ”Jeppe Birkedal har kronet en god sæson med oprykning til serie 3 og særligt ledelsesmæssigt er han rigtig dygtig inde på banen, mens Steffen Gade, Oguz Üret og Simon Andersen kun har dømt i kortere tid, og nu er klar til at tage hånd om seniorkampe. Det glæder vi os til at følge nærmere, da der ikke er tvivl om, at de snart vil være i stand til at magte større udfordringer.” 

Og som det sidste så har Steffen Bramsen skiftet fokus, således at han satser på linjedommervejen. Her er han indplaceret i talentgruppen for linjedommere under DBUs talentarbejde i den nordlige del af Jylland. I dette talentarbejde deltager Leif Plauborg og Torben Graversgaard fra Randers Fodbolddommerklub som udviklere.

Vi ønsker alle tillykke med oprykningen og held og lykke med de nye udfordringer.