Rekord af RFDK til Randers City Stafet 2016

af | 19. august 2016 | RFDK

Rekord af RFDK – til Randers City Stafet 2016!
Datoen var tirsdag d. 17. august 2016, og igen i år var RFDK flot repræsenteret til Randers City Stafet, hvor vi var to hold tilmeldt.
Ruten havde som vanligt start & mål på Østervold i Randers, hvor der ligeledes var en masse aktiviteter for tilskuere, børn og de mange løbere. Ellers gik rutens 3,5 km rundt i Randers centrum, hvor stigningerne omkring Thors Bakke kunne ”tage pusten fra de fleste” af de 63 startende hold 🙂

  Se billeder i galleriet →

Hvert hold består normalvis af 5 løbere, men da undertegnede desværre modtog et hav af afbud få dage før løbsstart, så måtte vi andre ”kridte skoene” og vise sammenhold i RFDK. Derfor tilbød Simon Andersen & Claus Espensen – alias ”Blondie” at løbe 2 omgange, hvilket de begge klarede i overbevisende stil. God løbet drenge – og godt initiativ :).

Men til Jer dommerkollegaer som åbenbart fik bedre tilbud i ”11-time”, og endte med at melde afbud; I burde virkelig sidde tilbage med en dårlig smag i munden, når man svigtede ens dommerkollegaer på denne måde!

RFDK stillede derfor op med følgende 2 hold:
Hold 1: (Gult dommertøj)
Simon Andersen (1. omgang)
Kenneth Velling
Ulrich Kjær Egebjerg
Anders Nielsen
Simon Andersen (2. omgang)

Hold 2: (Sort dommertøj)
Claus Espensen (1. omgang)
Rasmus Stisen
Jeppe Birkedal Pedersen
Jan Hansen
Claus Espensen (2. omgang)

Hold 1 kom ind på en samlet 5. plads – ud af de 63 startende hold. Den samlede tid for hold 1 blev 01:11:05, og Simon Andersen var denne aften klart hurtigste mand fra RFDK – med en omgangstid på 0:13:02. Denne rekord satte Simon endda på hans sidste omgang, hvilket var virkelig imponerende! Den samlede 5. plads er i øvrigt bedste placering nogensinde af RFDK til Randers City Stafet – endda præsteret med blot 4 løbere, som virkelig viste sammenhold :).

Hold 2 leverede også en rigtig flot præstation, og blev samlet nummer 34 – ud af de 63 startende hold. Den samlede tid for hold 2 blev 01:25:05, og her satte Jeppe Birkedal Pedersen hurtigste omgangstid med 00:15:12. Endnu engang skal der lyde en stor tak til ”Blondie”, som ofrede sig for holdet – og løb 1 ekstra omgang for hold 2.

Pladsen på Østervold var i øvrigt fyldt op med hoppeborg, livemusik, underholdning, smagsprøver samt en masse boder hvor der kunne tilkøbes forplejning og forfriskninger. Derudover gik overskuddet af dette flotte arrangement til et godt formål; nemlig til ”Hospitals-klovnene i Randers” :). En stor tak skal derfor lyde arrangøren af Randers City Stafet (Atletikkens Venner), som igen har formået at stable et suverænt arrangement på benene – med fokus på at støtte de lokale idrætsaktiviteter og foreninger osv.

Efter løbet var RFDK som vanlig vært ved en forfriskning på Cafè Blicher, hvor vi alle 8 fik serveret èn velfortjent fadøl :). Her sad vi 1 god times tid og snakkede om aftenens hyggelige arrangement, gode anekdoter fra fodboldbanen, og om hvordan det går for hinanden som fodbolddommer. Så et virkelig godt arrangement, hvor det sociale virkelig er i højsædet.

Undertegnede siger tak til de fremmødte dommerkollegaer, og håber at der i fremtiden vil være endnu mere opbakning til lignende arrangementer. Det er også helt legalt blot at komme og ”heppe” på sine dommerkollegaer, og få lidt socialt samvær med os andre.

Se billeder i galleriet →

God sommer til jer alle.

Med sportslig hilsen
Anders Nielsen

Links til flere billeder og tider:
www.atletikkensvenner.dk
www.jerestid.dk